2700 Cegléd Rákóczi út 33.
+36/70 386 00 38
info@cegledike.hu

Nálunk az előny a Kecskemét ellen

Nálunk az előny, de teljesen más mérkőzés vár ránk Kecskeméten.

 

A 2021/22-es bajnoki kiírás rájátszás első körének második összecsapása következik. Felemás érzéseink lehetnek, mert elképesztő különbséggel, 106:29 arányban győztünk az első meccsen, azonban ez csalóka végeredmény a kecskeméti csapat hiányzói miatt. Nekünk minden sikerült, 68%-kal céloztunk mezőnyből, 11/14 hárompontost értékesítve, elsöprő támadójátékkal sokkoltuk a mindössze 19%-os dobószázalékot felmutatni képes vendégeinket. A 182-9-es hasznossági mutató valószínűleg nem hivatalos rekord a playoff küzdelmek történetében.

 

Szerdán az A-csoportos gárdájuk fellépése okán hat húzóemberük sem tudott eljönni a Tiszavirág Arénába, azonban ezúttal teljes kerettel állhatnak fel ellenünk. Nagy kérdés, a magyar szövetségi kapitány, Stojan Ivkovic vezette szakmai stáb milyen csapattal tervez vasárnap. Természetesen, mint mindig, úgy készülünk, hogy mindenki ott lesz a Kecskemét csapatában.

 

Tóth Tamás, vezetőedző: Az első meccs már a múlt. Egy-nulla arányban vezetünk, kizárólag ez számít. Új meccs kezdődik, ahol sokkal nehezebb dolgunk lesz. Azért utazunk Kecskemétre, hogy behúzzuk a második győzelmünket. Jó hangulatban vagyunk, mindenki egészséges és harcra kész.

 

Erdei Márk: Tisztában vagyunk vele, a második meccs nehezebb lesz, mint az első volt. Valószínűleg teljes csapattal fogadnak bennünket. Hosszú a párharc, mert hármat kell nyerni és eddig annyi történt, hogy behúztunk egyet ezek közül. Győzni utazunk Kecskemétre, ehhez negyven percen keresztül kell koncentrálnunk.