2700 Cegléd Rákóczi út 33.
+36/70 386 00 38
info@cegledike.hu

Győzelem a Pénzügyőr SE ellen

 

A felnőtt mérkőzés abszolút esélyeseként léptünk pályára. Az első negyedben ki is jött a két csapat közötti különbség, Fekete és Mészáros egészen kiváló formát mutatott és sikerült is 10 pont előnyre szert tenni. A második negyedben sajnos beragadtunk és ellenfelünk megérezte a lehetőséget, rengeteg extra kosarat szerezve visszajött meccsbe. Akadozott a játék nálunk, nem találtuk a lelkes vendégek védekezésének ellenszerét. Szerencsére mindig akadt nálunk valaki, aki egy-egy szép egyéni megoldással meg tudta tolni a csapat szekerét. A második félidő is gyakorlatilag erről szólt, amint egy kicsit nagyobb előnyt tudtunk kiharcolni, mindig betalált kintről a Pénzügyőr és végig nyílttá tudták tenni a meccset. A végeredmény 88:81 lett a javunkra, szóval ha nem is a várt nagy különbséggel, de gyakorlatilag végig vezetve arattunk értékes győzelmet.

Hazai edző nyilatkozata
Honti Viktor : Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Viszonylag jó kezdés után többször 10 pont fölött volt a vezetésünk, de kiengedtünk és az ellenfél ezt könyörtelenül kihasználta, és szoros végjátékra kényszerített. Ezen változtatnunk kell!

Vendég edző nyilatkozata
dr Bagi Melinda : Köszönjük a Cegléd csapatának ezt a rendkívül férfias mérkőzést,gratulálok nekik a győzelemhez. A saját csapatomra azonban hihetetlenül büszke vagyok, mert a hátráltató tényezők ellenére, végig küzdve, kiváló teljesítményt nyújtottak.

 

Folytatás pénteken 17:00 órától a Bonyhád ellen a Tiszavirág Arénában.

 

 

A mérkőzés statisztikája az alábbi linken található: http://hunbasket.hu/merkozes/x2021/hun2b/hun2b_610

 

Vélemény, hozzászólás?