2700 Cegléd Rákóczi út 33.
+36/70 386 00 38
info@cegledike.hu

Hazai győzelem a Bonyhád ellen!

A tabella nyolcadik helyén álló, kellemetlen ellenfélnek számító Bonyhádi KSE csapatát fogadtuk.
Az első negyed kiegyenlített játékot hozott, a tartalékos vendég csapat méltó ellenfele volt a bajnokaspiráns hazaiaknak
A második negyedben kezdett ellepni a hazai csapat, de a Bonyhád pár extra hármassal jelezte, hogy nem feltartott kézzel érkeztek Szolnokra. Nagyon kellett Nárai és Várbíró agresszivitása, remek egyéni megoldásokat láthattunk tőlük . Bőven átlag felett dobott a tolnai együttes, szerencsére a hazai csapatból előbb Csákvári, majd Fekete dobott gyönyörű ziccert! Sajnos túl korán meglett az öt csapat hiba a negyedben, így rengeteg könnyű büntetőhöz jutottak a vendégek.
Félidei eredmény: 43:41
A harmadik játékrész ugyanazt a képet mutatta, mint az előző kettő. Amint kicsit nagyobb előnyt tudtunk volna kiharcolni, mindig volt válasza a Bonyhádnak.
A vezetést is sikerült àtvenniük, 6 pontos vendég előnnyel vártuk az utolsó etapot.
Mindent egy lapra feltéve kezdtük meg a felzàrkózást, a negyed felére utol is értük talán kissé elfáradó de nagyon lelkes ellenfelünket.
Fekete vezetésével aztán sikerült újra átvenni a vezetést, amit ezúttal már nem adtunk ki a kezünkből. A végeredmény:
CKE – Bonyhádi KSE 82 : 75

Honti Viktor CKE : Nagyot kellett küzdenünk, hiszen ellenfelünk extra dobóformát produkált, és ezt ráadásul nehéz dobássokkal érték el védővel a nyakukon. Mi gyenge dobószázalékkal is tudtuk ellensúlyozni ezt, ami a hatalmas „melónak” köszönhető! Gratulálok a srácoknak ezért!
Jövő héten pedig következik a bajnokság szuperrangadója, vasárnap az egyik legjobb játékosállománnyal rendelkező Újpesthez látogatunk. Esetleges győzelmünk bebiztosítaná vezető helyünket a tabellán és még jobban leszakítaná üldözőinket!

A mérkőzést a Bonyhádi KSE YouTube csatornája élőben közvetítette megtalálható az alábbi linken.
A felnőtt mérkőzés statisztikája ezen a linkentalálható.

Vélemény, hozzászólás?