2700 Cegléd Rákóczi út 33.
+36/70 386 00 38
info@cegledike.hu

Sajnos ez most nem sikerült!

A forduló rangadóján az ősszel már legyőzött Újpest vendégei voltunk vasárnap este.
 
Az U20-as mérkőzésen kijött a két csapat közti fizikális különbség, egyértelmű győzelmet aratott a hazai együttes, de ami számunkra mindenképp biztató jel, hogy sikerült az őszi mérkőzésen elszenvedett nagyarányú vereséghez képest megfelezni a különbséget. Pénteken Sopronba látogatunk egy elmaradt mérkőzést pótolni, ott csak a győzelem lesz az elfogadható eredmény.
 
A felnőtt meccs remekül kezdődött számunkra, gyönyörű támadásokat vezettünk, sikerült levèdenünk az ellenfél kulcsjátékosait. Sajnos már ebben az időszakban sem dobtunk jól, viszont remek palánk alatti játékunkkal tudtuk helyettesíteni a legnagyobb fegyverünket.
A második félidőben megváltozott a játék képe de ennek mi nem örülhettünk. Magára talált az ellenfél szerb-magyar játékosa és talán a szezon legjobb játékát nyújtva extrát hozott. Küzdöttünk becsülettel, de ezen a napon sajnos csak a tisztes helytálláshoz volt ez elég, megérdemelten nyert a hazai csapat. A tabellát továbbra is mi vezetjük, a saját kezünkben van a sorsunk!
 
 
Honti Viktor, edző nyilatkozata: Az első félidőben szépen kézben tartottuk a mérkőzést. Nagyon jól játszottunk. Mindent megcsináltunk, amit megbeszéltünk és amire számítottunk az Újpest csapatától. Egy dolog azonban már itt sem volt jó, az pedig a dobószázalékunk. A második félidőben az Újpest extra dobóformát produkált, melyet mi nem tudtunk ellensúlyozni.
 
Most következik majdnem két hét szünet a felnőtt csapatunk számára, aztán a nagyon kellemetlen, már több bravúrgyőzelmet arató Békés együttesét fogadjuk.
 
(Az U20-as mérkőzés statisztikája az alábbi linken tekinthető meg: LINK. )
 

 

Vélemény, hozzászólás?