2700 Cegléd Rákóczi út 33.
+36/70 386 00 38
info@cegledike.hu

CKE – DEAC U23 : 103-66

Ismét hazai győzelmet gyűjtött be felnőtt csapatunk, ezzel újabb lépést tett az alapszakasz győzelem felé!

Pénteken a Debrecen csapatát fogadtuk. A cívis városiak helyezése csalóka lehet a laikusok számára, mert kőkemény jàtèkstílusuk miatt mindenkinek méltó ellenfelei lehetnek.


Számunkra a lényeg az volt, hogy rögtön a meccs elején élesek legyünk és döntsük el a lehető leghamarabb, hogy mindenki pályára tudjon kerülni.


Ennek szellemében maximális koncentrációval léptünk pályára és gyakorlatilag már az első negyedben sikerült eldönteni a párharcot. Szemet gyönyörködtető játékot játszottunk, főleg Mészáros Máté volt elemében, már az első negyedben 6 gólpasszt jegyzett, melynek legtöbbje Kovács Bálintnàl landolt. Kettejük összjátékára építve sikerült majdnem húsz pontos különbséget “közè tenni”.
A második negyedben különböző szerkezeteket próbálgattunk, kicsit közelebb tudott jönni a Debrecen, de egy másodpercre sem tudta átvenni a vezetést.
A nagyszünet utáni játék sem hozott túl nagy változást, hol elléptünk 20 ponttal, hol visszajöttek 10 pont környékére. Gyakorlatilag ez a macska-egér játék volt jellemző az egész meccsre, jól sáfárkodtunk az első negyedben megszerzett előnnyel. Charleston Dobbs és Csákvári Csaba palánk alatti játéka megoldhatatlan feladat volt az amúgy jó szerkezetű hajdúsági csapatnak, mindketten extrát játszottak.
A végére mindenki lehetőséget kapott, amit meg is hálált.



Ceglédi KE – DEAC U23 : 103-66 (35-17, 17-22, 23-19, 28-8)

A CKE legjobb dobói: Dobbs C. 23/3, Fekete V. 15/6, Berkics M. 11, Csák B. 11/9, Tóth Z – Csákvári Cs. (11 lepattanó) – Kovács B. – Mészáros M.  (10 gólpassz) 8-8-8-8

 

Honti Viktor: A jó kezdés után visszaesett a hatékonyságunk, de a szünet után újra jó teljesítményt nyújtottunk!


Charleston Dobbs: Mindannyian jó éreztük magunkat a pályán és ez a legszebb ebben az egészben, hogy ha azt amit szeretsz, professzionális szinten tudod csinálni. A csapat az edzők és az egész egyesület megtesz mindent azért, hogy otthon tudjam érezni magam és olyan érzés, mintha egy család lennénk. A célunk, hogy megnyerjük a bajnokságot, csak ez számít és ennek rendelek alá mindent!
Minden mérkőzésen úgy megyek fel a pályára, mintha az lenne az utolsó!