2700 Cegléd Rákóczi út 33.
+36/70 386 00 38
info@cegledike.hu

Már az első negyedben eldőlt Pénzügyőr SE – Ceglédi KE: 63-85

Már az első negyedben eldőlt..
Az őszi fordulóban meglepően nagy ellenállásba ütköztünk a Pénzügyőr csapata ellen, így most sem vehettük készpénznek a sikert.
 
A hosszabb ideje maródi Nárai Bence mellé sajnos az utóbbi időben extrát játszó Berkics Màté is feliratkozott a sérültlistára.
 
A tragikus hirtelenséggel elhunyt Lővei László játékvezető tiszteletére egy perces gyásszünettel kezdődött a mérkőzés. Egyesületünk ezúton is őszinte részvétét fejezi ki a családja felé.
 
A feldobás után gyakorlatilag az első percben eldőlt a találkozó, csapatkapitányunk, Tóth Zoltán vezérletével mondhatni sokkoltuk a hazaiakat.
Az egész csapat átérezte a mérkőzés fontosságát és az első perctől kezdve koncentrálva, jól kosárlabdázott.
A nagyszünetre megnyugtató, húsz pont feletti különbséggel mehettünk.
Az törvényszerű volt, hogy a kimagasló dobószázalékunkat nem fogjuk tudni a meccs végéig tartani, így a különbség nem nőtt tovább, de nem is csökkent. Csúszott pár hiba az összjátékba, de ma ez is belefért, abszolút megérdemelt és nagy különbségű győzelmet arattunk!
Folytatás pénteken a Tiszavirág Arénában, ahol azt a Győrt fogadjuk, akik ellen csak hosszabbításban tudtunk nyerni decemberben.
Ami viszont a lényeg, hogy két fordulóval a vége előtt a tabella élén vagyunk, újabb lépéssel közelebb a céljaink felé!
 
 
Pénzügyőr SE – CKE 63:85 ( 11:30; 14:16; 17:21; 21:18 )
 
Legjobb dobók: Tóth Zoltán 21/15, Fekete Viktor 16/6, Csák Bence 10/9, Charleston Dobbs 9/3
 
 
Tóth Zoltán: Egész héten jól edzettünk és készültünk a meccsre. Itt az alapszakasz vége felé egyre fontosabbak a meccsek és a csapattal így is álltunk hozzá. Szeretnénk megszerezni az első helyet, hogy a rájátszást a legjobb helyről kezdjük.
Az első negyedben ez meg is látszott, nem szerettünk volna esélyt adni az ellenfélnek, mert a Pénzügyőr a bajnokság meglepetés csapata akik bármikor képesek kimagasló teljesítményre.
Természetesen voltak hibáink amiket ki kell javítani, mert a rájátszásban ezeket nem lehet majd elkövetni ha az a célunk hogy bajnokságot nyerjünk.Már pedig mi egyértelműen bajnokok akarunk lenni!