2700 Cegléd Rákóczi út 33.
+36/70 386 00 38
info@cegledike.hu

A DEAC fiatal csapatát fogadjuk vasárnap

Némileg szokatlan időpontban, vasárnap 17 órakor látja vendégül csapatunk a DEAC U23 gárdáját. A debreceni fiatalok azonos mérleggel bírnak, mint a CKE: két győzelem mellett hatszor szenvedtek vereséget, legutóbbi öt bajnokijukat elveszítették. A ceglédiek azonban megindultak a győztes úton, Sértő Ádámmal a fedélzeten egyelőre két sikerrel állnak – először az Óbudai Kaszásokat verték a Hepp Kupában 90-86-ra, majd a bajnokságban a Budafokot múlták felül 90-59 arányban.

A DEAC U23-as alakulatánál a legnagyobb kérdés mindig az, kik állnak rendelkezésre a Piros csoportos mérkőzésekre – keretükből heten „feljátszanak” az A csoportba, illetve az A csoport U20-as bajnokságába is adnak játékosokat. Játékuk főként a Ságodi Róbert – Kenéz Csaba – Várszegi Ádám trió mentén szerveződik, de hasznos kiegészítő a 3.3 labdaszerzést átlagoló Hőgye Patrik, az eddigi három mérkőzésén 56%-kal triplázó Turán Simon, vagy épp Neuwirth Bence is. A bajnokágban eddig a Salgótarjánt (74-56) és a Kaszásokat (100-58) győzték le hazai környezetben, csarnokuktól távol egyelőre nyeretlenek.

Ami a ceglédieket illeti, Olasz Ádám távozásával eggyel kevesebb felnőtt korú játékossal számolhat az edzői stáb, a Budafok ellen bemutatkozó Kertész Dávid személyében azonban új fiatal játékossal bővülhet a rotáció.

A találkozó november 19-én vasárnap 17 órakor kezdődik a Gál József Sportcsarnokban, szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Tags: ,