2700 Cegléd Rákóczi út 33.
+36/70 386 00 38
info@cegledike.hu

Jászberénybe látogatunk szombaton

Nehéznek ígérkező mérkőzés vár csapatunkra szombaton, 17 órától a Jászberényi KSE vendégei leszünk a Bercsényi Tornacsarnokban.

A berényiekkel kétszer is összecsaptunk a nyári felkészülés folyamán, és bár mindkét mérkőzést a CKE nyerte, messzemenő következtetéseket nem lehet a két találkozóból levonni – egyrészt mindkettőt Cegléden rendezték, másrészt több változás is történt azóta az egyesület háza táján, többek között a vezetőedző személye is változott.

A JKSE egy kemény, küzdős csapat, akik ellen sosem könnyű játszani, keretük jó egyveleget alkot – Dunai fiatalposzton meghatározó játékos, Meleg és Rátvay a palánk alatt, Kucsora, Santiago, Mester és Oroszi pedig attól távolabb is veszélyes a gyűrűre. Puskás Artúr személyében A csoportot is megjárt szakvezetőjük van, aki igyekszik a lehető legtöbbet kihozni a rendelkezésére álló állományból – ez jelenleg 4-7-es mérleghez, valamint hetedik helyhez elegendő.

A ceglédiek szintén ilyen mutatóval állnak, egy esetleges sikerrel tehát megelőznék riválisukat a tabellán, ahhoz azonban végig koncentrált játékra lesz szükség Csorvásiéktól. Velkey az utóbbi mérkőzéseken remekül triplázik, Csaba György pedig kintről-bentről veszélyes, ezt a jó formát kell továbbvinniük a CKE-s fiúknak, ha győztesen szeretnék zárni a derbit.

 

A mérkőzést a tervek szerint élőben közvetítjük a helyszínről YouTube-csatornánkon.

Tags: