2700 Cegléd Rákóczi út 33.
+36/70 386 00 38
info@cegledike.hu

A listavezető otthonába látogatunk

Az „őszi tabella” listavezetője, a PVSK-VEOLIA otthonában lép pályára 2024 első bajnoki mérkőzésén a Ceglédi KE.

A tavalyi bajnokságban ezüstérmes mecsekaljaiak 12 győzelem mellett mindössze egyetlen vereséget szenvedtek az idei évadban, az Újbuda MAFC tudta őket felülmúlni a Gabányiban, 83-75 arányban. Legutóbbi mérkőzésükön az addig még veretlen Vasas Akadémia ellen vívtak rangadót, 97-78-as sikert aratva – így jobb egymás elleni eredményüknek köszönhetően Srecko Sekulovic együttese karácsonyozhatott a tabella élén.

A CKE a 2023/24-es pontvadászatot a pécsiek ellen kezdte, a vendégek végig vezetve 96-71-re győztek a felújított Gál József Sportcsarnok átadómérkőzésén. Heten is legalább 8 pontot átlagolnak a baranyai gárdában, kiegyensúlyozott csapatjáték jellemzi őket, valamint több mint 98 pontot dobnak meccsenként, amely a bajnokság legjobb mutatója.

Ami a ceglédi együttest illeti, mind a kispadon, mind a játékoskeretben történtek változások az „odavágó” óta: Siska Jánost Sértő Ádám váltotta, Olasz Ádám pedig a Vasas Akadémiához igazolt. Bár a szünetre meggyőző, 65 pontos diadallal mehetett a kék-sárga alakulat, a PVSK mind mélységben, mind minőségben magasabb szintet képvisel az SKSE-nél.

 

A mérkőzés 2024. január 5-én pénteken, 17 órakor kezdődik a pécsi PVSK Sportcsarnokban, terveink szerint YouTube-csatornánkon élőben követhetik majd.

Tags: ,