2700 Cegléd Rákóczi út 33.
+36/70 386 00 38
info@cegledike.hu

Budafokra látogatunk

A vasárnapi, Vasas Akadémia elleni győzelmet követően ismét egy fővárosi gárda, a Budafok lesz csapatunk ellenfele a bajnokság 21. fordulójában.

A Károly Máté – Seres Richárd edzőpáros vezette dél-budaiak 4-16-os mérleggel sereghajtók jelenleg a pontvadászatban, ám mind a négy sikerüket hazai környezetben érték el – a Nyíregyházát, az Óbudai Kaszásokat, a MEAFC-ot, valamint a Fótot is elkapták otthon, a listavezető PVSK ellen pedig csupán egy utolsó másodpercekben esett kosárral kaptak ki. Kevin Swanson személyében valódi pontgyáros légiósuk van, az amerikai bedobó 17.2-es átlagával a liga 6. legeredményesebb dobója – rajta kívül Varga, Dormán és Tursics is tíz pont fölött szállít meccsenként.

A házigazda a kiesés elől menekülne, de a CKE szempontjából is komoly téttel bír a találkozó, Sértő Ádám együttese ugyanis egyike a négy 8 győzelemmel álló alakulatnak – a JKSE, a Nyíregyháza és a TF-BP is azonos, 8-12-es mutatóval áll, az őket követő MEAFC – DEAC U23 duónak pedig még van egy halasztott mérkőzése, amelyet vasárnap játszanak le, valamelyikük szintén biztosan gazdagodik egy győzelemmel.

Rendkívüli izgalmakat ígér tehát a hajrájára forduló alapszakasz, érdemes figyelemmel kísérni a mérkőzéseket – a pénteki derbit a Sport Média YouTube-csatornáján követhetik élőben az érdeklődők.

Tags: ,