2700 Cegléd Rákóczi út 33.
+36/70 386 00 38
info@cegledike.hu

Magabiztos hazai győzelem a Békés ellen

Pénteken a Békés gárdáját fogadtuk a Tiszavirág arénában. Az ellenfélnél Krisztics, nálunk Kovács Bàlint hiányzott a keretből. A viharsarkiak bárkire veszélyesek, nagyon rapszódikus csapat, nem könnyű készülni belőlük .
Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, hol egyik, hol másik csapat járt előbbre. Egy szerencsétlen mozdulat után az addig remekül játszó Nàrai kapott a lábához, nem is tudott visszatérni a pályára már. Bemutatkozott viszont Charleston Dobbs és Gonda Zsombor is. Amerikai légiósunk támadásban még keresi önmagát, de az elsőre is látszik, hogy brutális atletikus képességekkel rendelkezik, lepattanózásban nem nagyon volt ellenfele. Zsombor személyében régi-új ismerőst köszönthettünk, ő tavalyi csonka szezonban is nálunk játszott. A tőle elvárt érett, okos játékot hozta.
Félidőben két ponttal vezettünk.
A harmadik játékrészben ritmust tudtunk váltani és folyamatosan húztunk el a Békéstől. Főleg Berkics Màtè és Csàkvári Csaba volt igazán elemében, de a most már szokásosnak mondható Fekete Viktor hárompontos özön is megérkezett. Az egész csapat dícséretet érdemel, mindenki beletette a munkát és kivette a részét a győzelemből.
Továbbra is vezetjük a Zöld csoportot!
Jövő héten egy könnyűnek éppen nem nevezhető túra vár ránk, utazunk Egerbe.


Végeredmény : CKE – Békés 100:72 (22-19, 21-22, 27-16, 30-15)


A CKE legjobb dobói:  Fekete V. 17/15, Berkics M. 15,  Csákvári Cs. 12,  Hegedűs G. 12/3, Szabó N. 10 


Honti Viktor vezetőedző:
Első félidőben rosszul védtünk egy-két szituációt, ezen a másidik félidőben javítottunk. A jó védekezésből jött a jó ritmus!