2700 Cegléd Rákóczi út 33.
+36/70 386 00 38
info@cegledike.hu

Debrecenbe látogatunk vasárnap

A DEAC U23 vendége lesz vasárnap a Ceglédi KE, nehéz idegenbeli összecsapásra van kilátás a bajnokság 22. fordulójában.

A cívisvárosiak jelenleg 7-13-as mutatóval a tabella 11. helyén állnak, de hét győzelmükből ötöt hazai pályán szereztek, ahol 5-6-os mérleggel bírnak. Legutóbb e hét szerdán, február 28-án léptek pályára, a MEAFC-tól szenvedtek 74-67-es vereséget az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban.

Ceglédi szempontból kiemelt fontosságú a mérkőzés, hiszen a fordulónak három együttes is 9-12-es győzelem – vereség mutatóval vágott neki – a MEAFC és a Nyíregyháza is kikapott azonban hazai környezetben, előbbi a PVSK-tól, utóbbi a MAFC-tól. Egy esetleges debreceni diadallal tehát lépéselőnybe kerülhetne riválisaival szemben Sértő Ádám alakulata, amely az alapszakasz végéhez közeledve nagy lépést tenne egy rájátszást érő helyezés bebiztosításáért.

A felek november 19-én csaptak össze először, akkor 92-82-es ceglédi siker született, amely egy hatos hazai győzelmi széria második állomása volt a CKE-nek. A kék-sárgák zsinórban két győzelemmel tarsolyukban érkeznek a hajdúságiak csarnokába, a Vasas Akadémia elleni meggyőző hazai sikert követően legutóbb Budafokról is begyűjtötték a két bajnoki pontot Csorvási Milánék.

 

Terveink szerint a 16 órakor kezdődő találkozót élőben közvetítjük YouTube-csatornánkon!

Tags: ,